Kontakt

Kontaktuppgifter:

Adress: Dalhem Hallvide 119, 622 56 DALHEM

tfn växel 0498 – 23 00 00
epost: info @ halfvede.se

Halfvede Musteri är företagsgrupp som består av:

Halmus Produktion AB

e-post: info @ halfvede.se
Telefon: 0498-230000
orgnr: 556984-3336
bankgiro: 614-5494

Halfvede Gårdsbutik:
Peter Brennwald
e-post: peter @ halfvede.se
orgnr: 620609-0034

Halfvede Hantverk & Design:
Anna Brennwald
e-post: anna @ brennwald.se
bankgiro: 887-0891

Halfvede Förlag:
Peter Brennwald
e-post: peter @ halfvede.se
orgnr: 620609-0034
bankgiro: 202-5567

Halfvede Equity AB:
Peter Brennwald
e-post: peter @ halfvede.se
orgnr: 559256-5849

Vill Du ha vårt nyhetsbrev via epost ett par tillfällen per år och kanske en påminnelse när bokningssystemet öppnas för nästkommande säsong,
skicka ett mail till: nyhetsbrev @ halfvede.se

Har Du café, krog eller företag på Gotland, eller eventföretag med arrangemang på Gotland t.ex. vid Almedalsveckan eller Medeltidsveckan, och vill beställa vår äppelmust gör Du det enklast hos någon av våra samarbetspartners:

Keges Grosshandel Visby
Gotlandspecialisten Visby
Privab Visby

Har Du inte möjlighet att beställa från någon av dessa kontakta oss direkt så löser vi det på något sätt.

Funderar Du på att starta ett musteri eller köpa musteriutrustning?
Under 2012 hade den dåvarande verksamheten nått taket av vad utrustningen kunde producera och vi stod inför beslutet att gasa eller bromsa. Beslutet blev att gasa och växla upp verksamheten. Jag började ett stort analysarbete med att dammsuga marknaden för att hitta de bästa leverantörerna både i och utanför Europa.

Vi åkte på en inventeringsresa, besöket de största mässorna för musteriutrustning och träffade leverantörer i hela Europa. Efter det begärde jag in ett antal offerter från de fem mest intressanta leverantörerna. För att utröna vilken som kunde vara bäst utifrån våra behov åkte jag även på en rundresa i Sverige och träffade ett tiotal musterikollegor och diskuterade teknik och erfarenheter av leverantörerna.

Med ett ganska gediget beslutsunderlag gjorde vi en storinvestering i det som just nu (2021) är Sveriges största och modernaste mobila musteri.

Många hör av sig till Halfvede Musteri och vill veta mer, få hjälp med hur man startar ett musteri, få råd och ta del av erfarenheter, köpa utrustning etc. Under lågsäsong finns jag tillgänglig som konsult och kan även vara mellanhand mot leverantörer. Jag har ett stort kontaktnät av leverantörer, insyn i olika produktionstekniker, erfarenheter av att importera utrustning och regelverk hos svenska och utländska myndigheter.

Jag jobbar även aktivt med att få till ramavtal med olika leverantörer av förpackningsmateriel och frakter. Är Du intresserad så tveka inte att höra av Dig till Peter Brennwald enligt ovan.

Halfvede Musteri är medlem i branchföreningen

bc72e03c0b-logo_svenska_musterier